2 barnsmor, fru, hus & hundägare.

Hur får man ihop vardagen ?

Måndag 28 feb!

Kategori: Allmänt

I fredags vart jag och lämnade Teddy hos mommi, så Älsk och jag har haft första hemma helgen själva på faktiskt nästan 1år. ;) Å det var sååå mysigt och skönt faktiskt. <3 Min Man Är Bästast!
Fick oxå en massa packat igår.. så fick order från min man och faktiskt mig själv oxå att ta det LUGNT idag. :(  Inget kul alls ju.. inte ens ett monster att bråka med, slutade med att jag VÄGRADE gå upp ur sängen fram till ca:12.00. hähä. Annars hade jag inte kunnat inte göra något. :p
Vart på MVC idag, allt ser himlans bra ut, inkl alla värden och så. Skönt!
Anledningen till att ja tvunget skulle ta det lugnt idag var att jag haft ganska ordentliga sammandragningar i helgen.. så lite skäll från barnmorskan fick jag. =/
Har såå svårt att ta det lugnt, lyckas jag väl sätta mig till ro så funderar jag ju bara i mängders mängder. Men som sagt tror faktiskt att det kommer att bli mycket bättre frånomed tyyyp LÖRDAG KVÄLL.. WWWIIIIEEEE!!! Äntligen är det snart snart på rikit. UNDERBART!
Sen ska det börja SHOPPAS in på riktigt. Till VÅR alldeles EGNA BEBIS! <3
Min söta underbara man har äntligen börjat ta in på riktigt att vi ska få just en egen Bebis, så i panik tyckte han det var väldigt viktigt att vi köpte en NAPP och Napp-hållare i helgen. <3  så det gjorde vi. hihi. Blöjor och liknande däremot kan ju faktiskt vänta. ;)
Vår Enga Bebis har även haft FULL FEST hela helgen, HERREGUD vad den sparkat HÅRT! Ont som faen och riktigt obehagligt kan det vara, men ändå så bara LER jag. :) den mår nog bra! :)
Har en känsla av att den inte kommer stanna inne hela gräddnings-tiden dock. ;)

VILL HA LÖRDG NU NU NU NU!!!

Funderar på att ta tag i lite städning å pckning imån igen. :)

Hoppas alla andra med haft en bra helg!
Nattnatt my dear.











Kärlek.

Kategori: Allmänt

tiden.

Kategori: Allmänt

Ja, igår klagade jag åt ena hållet, idag vänder vi på de! :P Vill spola fram lite snabbt NU!
Idag har jag packat ytterliggare, röjt och skrubbat lite. Duktig!
Även tjötat en bra stund i telefon med underbara Lina. :) Alltid lika upplyftande! :)
Som sagt, har blivit ganska stor nu. Så för att känna mig fin på nått sätt är jag sååå sugen på att klippa av mej håret igen, fast jag egentligen vill ha tillbaka mitt Långa långa hår.... Hmm... men det växer ju Aldrig, å är nu bara AS-TRÅKIGT, är strax nedanför axlarna nu, har färgat det rött för att det skulle vara lite "roligare, men nä då får man ju istället färga det heeela jä'la tiden, för det blir så otroligt trist så fort. HMPF!
så vad tycker ni, ska jag klippa av det ? ;)

Vill bara ha fått allt inslängt i nya lgh så jag kan börja pyssla och göra fint, och göra iordning rummet till våran efterlängtade Bebis. :D <3
Vill även få börja shoppa in de riktiga Bebis sakerna och allt sånt. NU NU NU!
Ska även verklien bli så skönt att komma närmare familj och vänner, inte för att man kanske åker till vetlanda lr jkpg Varje dag, men nu tar det åtminstone inte såå långt tid, och inte lika dyrt! Och känns som det kan bli lite lättare att övertala folk att komma till oss! ;)

Haha, jag tjatar verklien om samma skit hela tiden, men det är väl just det som mitt liv kretsar runt nu, och faktiskt så trivs jag med det ! så de så! :P

Nähe, dags för kiss-runda sen sängen., dit min man har hittat igen. LOVELIE ! <3


Tisdag Kväll..

Kategori: Allmänt

ja, dessa veckor till att plötsligt börja rusa förbi mej. Bilen är nu iaf bes och klar lite små skönhetsfix, sen blir de en fin familje bil. Även bokat Hotell ala mama för Teddy flytt veckan och även bokat in ca: 2v innan BF. :)
Pratat Present till Mor med resten av familjen med. :)
Lille-bebis har verklien levt dom senaste dagarna, med kickar och sammandragningar..
Kan verklien inte sluta fundera på hur vi sk ha de i nya lgh... med målning å så.. å givetvis möblering.. hmm.. Har nog liite för Mycket ideer. ;)
Kollar på Lyx-fällan.. där dom prata lite om stress, kan tyckas konstigt, men jag är nog ganska stressad..vilket jag nog vet om, men ändå inte riktigt gör något åt. Släpper nog när vi kommit in riktigt i nya lgh.
Det konstiga när man är gravid, är det här med hur mycket "nya saker man börjar tänka och stressa upp sig över.. Den plötligt stoora vikten av att allt måste vara ordnat och fint och så bra det verklien kan..
Kan säga att jag verklien var en av dom i början på min graviditet som inte alls trodde att jag skulle bli som " alla andra" gällande det här med att få städ-Mani, fix-Mani, Pyssel-Mani.. Ja alla dom där konstiga sakerna så många börjar med... Men som allt annats hittills har jag fått ge upp min bestämda mening om även det. haha. Måste dock säga att jag trivs med det, lr iaf definitivt kommer göra när vi kommit in i rätt lgh.. för nu är det himla osmart att "fixa" och shoppa in massa nya saker innan vi flyttar ju.  TRÅK! Men sen Jäv'ar. ;)
Idag upptäckte jag på Nytt hur STOR jag blivit......HMPF!  Magen är ju en sak liksom, brösten har jag börjat vänja mig vid, men idag Hade det "dykt" upp en ganska ordentlig RÖV Och lår Och höfter. Gillas Inte!  Börjar bli lite nervös för var detta ska sluta..... hmm... Chockad IGEN! :P

Time to go !

Tiden Tickar.

Kategori: Allmänt

Ja, den där tiden står aldrig på min sida visst. :) Men men.. helgen är över, tillbaka till verkligheten. Som innebär ta tag i både kul och mindre kul saker.. som Börja packa, rensa, städa.. m.m.  Samtidigt ska de bli så skönt att börja. :)  Btw, foten är typ helt bra. ;)
Helgen har vart himla bra, massa trevligheter, mått ganska bra kroppsligt med.
Dock är det dagar som idag man kan tycka blir lite jobbiga, när jag bara har massa sammandragningar och en allmännt bråkig bebis. Samtidigt som den känslan kan gå över lika fort igen, efter jag fått lite Kick-boxning träning innifrån.
Kan helt ärligt säga att jag inte från början blivit sådär OTROLIGT lycklig som så många beskriver känslan av sparkarna. Vet inte om det varit för jag inte riktigt vågat ta till mig och förstå att jag faktiskt ska få ett eget barn, har nog i mitt undermedvetna mest väntat på att någon ska tala om att jag bara drömt eller fått för mig att jag är gravid.. Konstigt va?  Men sakta men säkert har jag nog faktiskt börjat fatta och tro att det är på riktigt, på riktigt. Har först nu senaste veckan vågat inse att jag kommer få vara hemma och mysa med min lilla bebis om inte så lång tid... Vet inte om det hela har med min "uppväxt att göra eller vad det är.
Iallafall så längtar jag nått så otroligt nu. :)
Funderar på om man ska ta och kolla vad den lilla har för kön... har ju ett UL kvar att göra, och saken är den att jag är nått så in i BÄNGEN säker på vad för kön det är.. så tänk om det kommer ut "fel" kön.. hmm.. Fick för mej att en sån sak kan bli en anledning till psykoser och liknande... Typ. Jaja.. tjöt tjöt, jag vet. ;)

Vill ha flytten klar NU NU NU !!!

Bestämmt mig för att hålla hoppet och humöret uppe !

PussHEEJ ! 

Well done!

Kategori: Allmänt

Idag blev dagen lungare än jag tänkt. :/  sovit meega dåligt inatt, för min stackars Älsk är sjuk så han lever så himlans på nätterna. :(  Så vaknade, åt frukost, drack mitt kaffe och sen Mvc besök so far soo GOOD!
På väg från Mvc lite halv stressad, lyckades jag gå av en våning för tidigt från hissen,  men det var ju bara EN trappa ner så trots att jag inte får skulle jag ta trapporna ner, som dom säger: synden straffar sig själv! halvvägs ner snubblar jag hör hur det knäcker i vristen, ligger kvar en stund eftersom jag vart helt säker på att foten var helt avknäckt med tanke på hur det lät, började försikt #vicka" lite på den... Å det gick ju bra, visst kändes det lite, men äh- tänkte jag. haha. haltar iaf iväg, på väg att svimma halvvägs ut så satte mig en stund och bet ihop. Det hela har ju då givetvis blivit Liiiite värre nu. :( Svullen och ONT som FAEN nu! :(  så får väl kanske bli doktorn imån. Bläää. :(
Nåväl, Mvc besöket gick som sagt bra, med tanke på min "sjukdoms.historia" så är jag så lyckligt skattad att vi bor i Linkan nu, där jag verklien har Läkare, barnmorska och mer läkare som verklien bryr sig och hela tiden ser till att ta det säkra före det osäkra. * Guld Värt *
Sen har vi ju det där som så många pratat om, städ MANI. hihi. trots total vrickad fot har jag skurat ur hela ugnen och alla plåtarna, torkat av skåps-luckor, färgat håret, plockat upp tvätten, rensat strump-lådan, ja allmänt fixat hela dagen. :D Tills min man tyckte att det nog bestämmt fick vara nog och jag blev platsad och uppassad i soffan. ;)
* Underbar *
Just Nu känns allt TOPPEN !
Längtar så till jag och min Kärlek kan vara hemma å mysa med vår lilla!

Måste tillägga att det finns lite människor jag saknar en himlans massa !

Nu ska jag ge min man lite kärlek !

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Jaha, så har halva vecka gått redan. .. Flytten börjar närma sig, fort fort. :) Därmed lite panik, förstås. hähä.
Som sagt, det här med att vara gravid innebär, så mycket mer än vad lilla jag fattat innan. T.ex köpa nya underkläder typ Jämt då Allt växer så himla fort. Så idag inhandlade jag ytterliggare nya bhar och panties. haha. vilket jag gjorde för typ två veckor sen, dåvar det för att bröst och röv blivit för stora för det jag hade, denna gången var det för att magen nu börjat gå upp mer till "tutt-höjd, vilket gör att bhåar med Bågar INTE är skönt alls att ha när man är hemma för dom gör så jag inte kan andas eftersom bågarna tryck in av både magen och tittsen in i revben och diafragman(?). AJ! så, jag var duktig denna gången och verklien tänkte på att det skulle vara skönt att ha på sig, vilket slutade med: en ammningbh, en träningstopp och en bh utan bågar, nästa problem: under tiden jag gick och tittade fick jag så himla ont m.m, så jag orkade inte testa. så när ja kom hem och glatt skulle teasta mina väl genomtänkta köp, slutade det med: träningstopp för LITEN, båglös bh TANTIG ( peters ord. :( ) och ammningsbhn kändes skön så den slet jag av lapparna på vilket jag ångra då jag rört på mig lite och insåg att den nog inte kommer funa spec länge. HMM..... BRA CINDY! NOT! hahahaha. så tips till er som planerar graviditet, börja spara pengar till nya kläder OCH underkläder. ;)
Som sagt jag hade nod inte fattat riktigt hur allt skulle vara under graviditet, och faktiskt tänker jag skylla det lite på alla som BARA pratar om hur underbart det är å lalalala. :) Därför bestämde jag mig idag för att det ska bli framförallt sanningen om gravididet jag ska skriva om här. :P  ( min graviditet )
Ytterliggare kul är ju att jag just nu mer än någonsin vill köpa massa NYA SNYGGA JEANS, men IKKE!
Men som dom säger, det är ju faktiskt något fint som ser till att mina "problem" uppstår. ;)
Ja just nu har jag så mycket kul och för mig bisarra saker att berätta, T.ex: igår "slogs" jag å Älsk i soffan, vilket alltid slutar med att peter ger sig för jag är för snabb och envis, och ganska stark, ja igår fick jag ett nytt smaknamn av min käraste: söta sköldpaddan.. hmm.. just för att det räckte att han la ner mig på rygg så kunde jag typ inte ta mig upp ( mage i vägen), så " fajten slutade eftersom att mina krafter tog helt slut i mitt kämpande att ta mig upp och samtidigt ASGARVA, ja det VAR en PERS ! hihi. så dom saker som gör mig så arg och ledsen kan även frambringa många skratt. =)
Nu kanske inte de stackare som läser tycker detta r så mycket att tjata om, MEN för en sån som jag är det otroligt mycket som händer och förändras, på både gott och ont.

Jaja, nu har jag tjatat av mig lite igen.

Tankar.

Kategori: Allmänt

Gårdagen var verkligen helt i passivt läge, vart helt slut hela dagen eftersom jag bara sovit ca 2h. :( Mannen kom hem tidigare från jobbet med för han var sjuk..
Nu är både Älsk och Hund tvärdäckade efter att vi först städade lite, sen var ute på fotbollsplan å lekte och tränade och sen tränade lite nos inne, så dom sover sött nu. :)
Själv går hjärnan på högvarv, har lite svårt för det här med att gå hemma, vilket leder till att jag börjar fundera Alldeles för Mycket på verkligen allt mellan himmel och jord.
Fundera extra mycket på vad jag vill göra och bli när jag blir "stor? Hur det kommer att funka när jag går hemma mamma-ledig, kommer jag vara lika rastlös då ? Hur ska jag inreda nya lgh ?  Hur ska det gå med Teddy ?
jag har så himla mycket tankar om hur jag Vill vara som mamma, det här med att hålla balansen med allt annat i livet. Min man som är en man som gärna planerar och analyserar och planerar allt i minsta detalj har ju redan "bestämt hur allt ska bli å så.. medan jag ändå försöker hålla mig lite mer öppen för att det kanske inte alls blir som man tänkt sig, som jag ju märkt ganska ordentligt redan. :/ Tycker det är lite jobbigt det här med att dom flesta får mamma livet att verka sååå underbart, då jag faktikt inte riktigt kan tro på att det bara är guld och gröna skogar heeela tiden ?  som sagt, tankarna är såå många.. HATAR att inte veta ! ;)
Igår talade den lilla stark om att den finns och förmodligen lite missnöje med en ordentlig spark rätt i i ljumsken och under revben samtidigt, Inte skönt.
Fundera på hur det ska gå med min värk å det sen när jag börjar bli större på riktigt, måste säga att det är ett ganska stort orosmoment, eftersom vi faktiskt har hund och Mannen kommer vara borta många långa timmar per dag oc sen förmodligen kommer vara helt slut när han kommer hem vilket innebär ingen energi över till hund, allstå Måste jag klara det typ själv.... hmm.
Vill Veta NU !!!
avslutat för denna gång.

Jahopp.

Kategori: Allmänt

Då jag nu är gravid och sjukskriven tänkte jag att detta kanske vart en bra ide, så ja ger det ett till försök att blogga. :)
Mitt liv är: Peter, Teddy och våran kommande bebis, sen givetvis övrig familj och vänner. :)
Just nu kämpar jag mest med smärta trötthet och allt annat underbart som tillkommer i livet när man är gravid.... ;)
Det var ju detta med att vara gravid, som väl är det mitt liv kretsar kring just nu.
Hade en sån klar bild över mig själv hur jag skulle vara som gravid, Ja den fick jag ju slänga ganska snabbt. Hade någonstans bestämmt mig för att vara en av de där Underara, vackra, livliga, bara lyckliga gravida som så hurtigt skulle orka med allt och alla....... NU i Verkliga livet är jag mest lipfärdig var och varannan dag för jag har så ont och för att jag inte orkar eller kan göra ens det jag verkligen vill, för att jag som oftast tyker att det är jobbigt att ha folk runt omkring mig, då jag blivit ett riktigt Ego.. haha. samtidigt som jag ändå vill träffa folk oftare, fast gärna på Mina villkor då förstås. HEMSK!
Är givetvis också såååå trött på alla som VET såå mycket ch så snällt talar om, att ja men det är ju Bara hormoner... blablabla... själv blir jag mer innåt, eftersom ingen tar mej som en Person, utan jag är bara gravid med massa konstiga hormoner som spökar, det måste jag ju tydligen förstå...  Och jag som tycker det ska förtås att jag faktiskt är kvar som människa med Vanliga känslor också, jag kan vara ledsen eller glad eller arg UTAN att det behöver vara hormoner!

Nog gnällt för denna gången kanske. ;)

Natti natti.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt