2 barnsmor, fru, hus & hundägare.

Hur får man ihop vardagen ?

Påsk.

Kategori: Allmänt

ja Herregud vart har tiden tagit vägen ?!??   Fatta att April snart är Slut..... hmm.. Konstigt.
Ja, våran Vilding talar fortfarande lika glatt om att den lever och mår väl. :) Har en fot på vänster sida mest hela tiden och en rumpa strax under höger revben. ( Känns)

Vi låg på förlossning och BB tis kväll till igår em, mindre kul . Fick åka in för jag hade extrem andnöd,yrsel,illamående och förverkar... Och vad läkarna kom fram till otroligt lågt blod-tryck mest hela tiden men ännu värre blod-trycksfall. :(  Vilket då gjorde att dom framförallt blev oroliga för mitt hjärta lr havandeskapsförgiftning.
Så tester och prover togs och gjordes, men inget visade något alls, mer än att bebis trycker ganska bra neråt och at jag hade mjuknat lite (bara) så dom höll kvar oss för observation men när dom ändå inte kunde komma på något och inte heller ville "plocka" ut bebis riktigt än så fick vi åka hem om vi ville. Läkaren hade inte på sina 23år sett dessa symptom på det sättet som något Graviditets-relaterat, men menade på att bebis inte kommer vara inne tiden ut som det såg ut nu.. hmm..
jaja, vi blev himla väl omhändertagna å så iaf å nu hittar vi himla bra där med. ;)
Gav även en barnmorska ett gott skratt då Vildingen där inne sprkade vilt och hårt på ctgn när den satt på. Hmm.. haha. VILL INTE ha sånt skit!!! :P

Jaja, ska iaf bli spännande och se om dels om jag kommer börja må bättre och om bebis kommer stanna kvar tiden ut lr inte.
Fjant som jag är så tycker jag ju att jag väntat färdigt nu! ;)

Ikväll får vi fin besök av min Bror och hans Flickvän. =D

helgen i övrigt blir tillsammans med familj. <3

Om jag inte blir sämre.
Längtar såå efter att bli en hel familj nu! '