2 barnsmor, fru, hus & hundägare.

Hur får man ihop vardagen ?

Pust.

Kategori: Allmänt

En suck av lättnad, fler av tyngd.

Min prins är verkligen såå duktig, skötte sig helt exemplariskt under testet, förutom att han sparade sovandet till bilresan hem. ;)
Så nu är ett test klart, nästa test låg i brevlådan när vi kom hem, tid för magnet röntgen och samtidigt provtagning. Tre plåster å en hel tub med emla salva. Hua!
sövning och hela köret. :/
Hoppas vi lyckas hålla oss lugna! ♥

Har sedan i somras "väntat" på ett vik, fick idag reda på att jag får det, fast med betydligt färre timmar..... Fan! :(
Blev verkligen uppriktigt ledsen och besviken och, luften gick ur mej helt...
Är så oerhört trött på motgångar, som konstant ska knacka på hos oss, hela jävla tiden! SUCK! Det ena avlöser det andra.
Så trött! Är det verkligen meningen att det ska vara så?

Är så sugen på att bara skrika ut, ifrågasätta så otroligt mycket som är så fel! Sjukvården, barnvården, äldrevården, Sverige... !!
Tyvärr är jsg ganska obildad, så vet inte alls Hur ?

Sjukvården; hur kan det vara möjligt att jag vet fler än 5pers som blivit hemskickade med alvedon pga smärta och sedan "långt" efter konstaterar man cancer och person i fråga avlider faktiskt! Hur är det möjligt att det får gå till så?

Barnvården; Mobbning, ensamhet, missförståellse, som faktiskt på riktigt ger otroliga men och svårigheter även i vuxen ålder är bara ngr exempel. Bryr man sig verkligen så lite?

Äldrevården; Äldre som dör i ensamhet utan ngns vetskap, misskötsel, vägran yill boende M.m.m... Varför? Har man inte efter att i många många år slitit rlven av sig rätten att få åldras med lite stolthet och ro ?

Sverige; Pratade med ett par chaufförer på jobbet härom natten... ifrågasatte om dom visste vem "den" var och varför den stod utanför hela nätterna, jo se denna utländska människa som jobbar för noll och inget står alltså ute ca: 8h varje natt och väntar på att ta över lastbilen... varje natt 7dar i vecksn i perioder. får inget betalt för "vänte tiden"... Öh VA ?!! maktmissbruk? I sverige. Det var bara ett exempel av vad jah "hört" från chaufförer, som blir av mef jobb och får jobba dygnet runt olagligt om dom väl får jobb.... Sinnessjuk! Har vi glömt bort medmänsklighet helt ?!

Som sagt detta är bara ngr tankar....
Är jag helt ute och cyklar?

Kom gärna med inputs lr fakta om jsg missuppfattat ngt?!


Puss och gonatt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: